Noord Caravans werkplaats
WERKPLAATS

Breng je caravan naar onze werkplaats voor onderhoud, reparatie of keuring


Heeft jouw caravan onderhoud of reparatie nodig of moet hij gekeurd worden? Kom dan gerust eens langs bij Noord Caravans. In onze gloednieuwe werkplaats in Zuidbroek is jouw caravan in goede handen. Wij hebben ruime ervaring (20+ jaar) en beschikken over de modernste apparatuur, waardoor je altijd bij ons terecht kunt, wat voor vraag of probleem met je caravan je ook hebt. Van regulier onderhoud tot schadeherstel, en van in- en opbouw van accessoires tot het keuren van je caravan, wij regelen het voor je in onze full-service werkplaats.
Contact opnemen
DIENSTEN

Dit kunnen wij voor je betekenen
in onze full-service werkplaats

Onze full-service werkplaats beschikt over de modernste apparatuur en bevat onder andere drie bruggen en een remmentestbank. Onze ervaren medewerkers helpen je hier graag met:
Offerte aanvragen
Onderhoud
Bij ons zit je goed voor een vakkundige en volledige onderhoudsbeurt van je caravan. Wij doen alle mogelijke werkzaamheden, zoals nieuwe banden monteren, de remmen controleren en smeren, de gasinstallatie nakijken, de rijverlichting controleren, de koppeling controleren en nog veel meer.
Reparatie
Zit je met schade aan je caravan? Bijvoorbeeld door een ongeluk of een zware hagelbui? In onze werkplaats repareren we alle mogelijke schade aan je caravan.
Opbouw van accessoires
Wil je jouw caravan upgraden met één of meer nieuwe accessoires? Wij verzorgen graag de in- en opbouw van accessoires voor jouw caravan. Hierbij kun je denken aan het in- of opbouwen van een luifel, een airco, een fietsenrek of een mover.
Keuring
Wij beschikken over erkende keurmeesters die jouw caravan kunnen keuren. Aan de hand van tientallen punten zorgen ze ervoor dat jouw caravan aan de wettelijke eisen en onze eigen kwaliteitseisen voldoet.
Gecertificeerde werkplaats
Vele jaren ervaring
BOVAG erkend
OFFERTE AANVRAGEN

Onze experts staan voor je
klaar en helpen je graag verder


  REVIEWS

  Wat zeggen anderen
  over Noord Caravans?

  Bij ons staat klanttevredenheid voorop. Bekijk de positieve reviews van anderen. Je bent ook altijd welkom in onze showroom aan de A7 in Zuidbroek!
  Reviews bekijken
  Daniel Kremer
  Daniel Kremer
  2023-09-27
  Bij Noord caravan Zuidbroek hebben we een caravan gekocht. Leuke mensen die je graag willen helpen en meedenken. Er staan vele caravans op het terrein dus veel keuze. We zijn zeer tevreden en wanneer we weer een caravan kopen komen we zeker terug
  Eline T
  Eline T
  2023-08-30
  Super snelle en hele goede service. We zijn ontzettend blij met onze aangeschafte caravan. Heel goed geholpen en alles word je goed uitgelegd. Ze nemen ook echt de tijd voor je. Echt super! Zeker een aanrader om hier je caravan aan te schaffen.
  Berend Klompsma
  Berend Klompsma
  2023-07-24
  Prima bedrijf Een kleine 5 weken geleden bevonden mijn vrouw en ik ons op op een camping in Frankrijk. Onze oude Bürstner caravan uit 1993 staat al 10 jaar op die camping en was zo langzamerhand aan vervanging toe. Toevallig zag ik die dag op Marktplaats een advertentie van NOORD Caravans Zuidbroek. Er werd een zeer mooie Hobby aangeboden, precies het model waar we al een tijdje op zaten te loeren. De prijs leek ons alleszins redelijk, gezien de leeftijd (3 jaar) en conditie van de Hobby. Tja….en dan bevind je je op een camping in Frankrijk, 1300 km van Zuidbroek vandaan. Goede raad was duur, ik appte vanuit Frankrijk naar Niels met de vraag (smeekbede) of hij de caravan anderhalve week voor ons wilde reserveren. Tegen een klein reserveringsbedrag was dat geen probleem. Bij thuiskomst hebben we de caravan gekocht. We betaalden een mooie prijs, na aftrek van de reservering en een korting. Eén moverunit bleek tegen het skirt van de rechter wielkast te lopen, waardoor deze dreigde stuk te gaan. Na overleg met Niels gaf hij het adres door van een moverspecialist in Groningen. Daar werd op prima wijze het probleem verholpen. De hieraan verbonden kosten werden keurig vergoed door Niels! Ik kan niets anders zeggen dan dat Noord Caravans een topbedrijf is met aardige en kundige medewerkers en een zeer klantvriendelijke eigenaar Niels. Mocht je een mooie gebruikte caravan zoeken, ga dan zeker ook bij Niels van Noord Caravans Zuidbroek langs.
  Twentenaartje
  Twentenaartje
  2023-07-21
  Voor bij ons huis zochten we extra caravan tijdens de verbouwing. We kwamen uit bij Noord Caravans. Na gebeld te hebben met Martin konden we de vrijdagavond zelf nog komen. Dat kwam ons erg goed uit. Door een bbq van onze kant waren er best laat, maar dat was geen probleem. We werden ontvangen door Martin en Sanne. Wat zijn we goed en keurig geholpen. Super bedankt. Een erg goede service, trapje voor in de caravan, een stekker voor de auto, een nummerplaat en nieuw neuswiel. Dit maakt dat we zeker bij Noord terug komen en jullie zeker aanbevelen.
  Jan Radsma
  Jan Radsma
  2023-05-19
  Super caravan gekocht, 4 jaar jong, ziet er uit als nieuw. Voortent viel tegen, echter keurig opgelost door Niels door ons financieel tegemoet te komen. Nu nieuwe voortent aangeschaft bij Lamain Veendam. Zijn erg tevreden. Nog bedankt Niels voor de keurige oplossing. Groetjes uit Muntendam.
  Mateusz Pruszowski
  Mateusz Pruszowski
  2022-09-02
  super
  Bert Goettsch
  Bert Goettsch
  2022-04-11
  Erg tevreden over de gekochte caravan: alles volgens afspraak en klantvriendelijk verlopen, BOVAG-keuring er bij gevraagd en gekregen; alles dik voor elkaar dus. Het ophalen verliep wat rommelig (1,5 uur wachten) maar dat doet aan de caravan niks af: vijf sterren.
  Big Fish
  Big Fish
  2022-02-18
  Super Händler Sehr zu empfehlen Ehrliche gute Wohnwagen Keine Probleme mit der TÜV Abnahme und der Deutschen Zulassung 👍 Vielen Dank an Niels (Chef) und seinem Team