Caravan financieren

Realiseer jouw kampeer-dromen met de

caravan financiering van Noord Caravans

Het kopen van een caravan is een grote stap. Soms is het prettig om bij een dergelijke uitgave de mogelijkheid te hebben om te kiezen tussen verschillende betaalmogelijkheden. Bij Noord Caravans vinden wij het belangrijk dat jij jouw dromen kunt realiseren en daarom bieden wij de mogelijkheid om jouw droomcaravan te financieren. Zo kun jij zonder zorgen genieten van nieuwe kampeeravonturen.

Met onze flexibele financieringsmogelijkheden kun je de kosten van jouw tweedehands caravan spreiden over een voor jou geschikte perio- de. De financieringsplannen van Noord Caravans zijn op maat gemaakt waardoor het perfect past bij jouw situatie en wensen. Ons ervaren team staat klaar om samen met jou de verschillende financieringsopties door te nemen en uitleg te geven. We streven ernaar om het proces zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Bij ons zijn er geen kleine lettertjes of verrassin- gen achteraf.

1
Stap 1: 
Caravan uitzoeken
Zoek via onze aanbodpagina een occasion die past bij jouw zoekwensen.

Natuurlijk kun je ook gewoon langskomen in de showroom, wij adviseren je graag.

Jij bepaalt!

De bank betaalt

Heldere maandprijzen

Geen verborgen lettertjes

Eerder aflossen

Dat heb je zelf in de hand

2
Stap 2: 
Financiering regelen
Zodra jij een perfecte occasion hebt gevonden die helemaal aansluit bij jouw kampeerdromen, kan je ons aanvraagformulier invullen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Caravan financieren

Realiseer jouw kampeerdromen met de

caravan financiering van Noord Caravans

Ontdek de charme van pittoreske dorpjes en overnacht midden in de natuur voor een ultiem gevoel van vrijheid. Met de toenemende populariteit van caravans kiezen steeds meer Nederlanders voor een kampeervakantie op wielen. Bij Noord Caravans begrijpen we dat een caravan niet alleen om mee te reizen is, maar ook een plek is om je thuis te voelen.

Een caravan kopen wordt doorgaans vergeleken met het investeren in een vakantiehuis, waardoor veel mensen huiverig zijn voor de aanschaf. Gelukkig maakt onze financiering het mogelijk om de caravan van je dromen te kopen zonder dat je hiervoor diep in de buidel moet tasten!
Aanvraag
formulier


  Een caravan is een belangrijke investering

  Hou je geld beschikbaar voor andere dingen met de

  caravan financiering van Noord Caravans

  De aankoop van een caravan is een grote beslissing, vergelijkbaar met het kopen van een auto. Prijzen voor een tweedehands caravan occasion beginnen bij enkele duizenden euro's, en nieuwe modellen starten rond de €10.000, afhankelijk van je wensen. Een tweedehands caravan kan doorgaans meer onderhoud vereisen, terwijl een nieuwe caravan een grotere initiële investering is.

  Met de financieringsmogelijkheden bij Noord Caravans hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken als je niet genoeg spaargeld hebt. Dankzij het CaravanDreams concept kun je gemakkelijk investeren in een caravan die perfect past bij de behoeften van jou en je gezin.

  3
  Stap 3: 
  Heerlijk met vakantie!
  Je financiering is goedgekeurd! Wij gaan de caravan voor je nakijken en sturen een bericht wanneer deze klaar staat. Daarna kun je de tassen pakken, want je gaat heerlijk kamperen met de caravan!

  Wat is het CaravanDreams concept?

  Het is volkomen te begrijpen dat je niet bekend bent met het CaravanDreams concept. Dit is namelijk een financieringsmogelijkheid dat speciaal is ontwikkeld voor kampeerenthousiastelingen. Op die manier is het voor hen mogelijk om te investeren in een caravan die nu en in de toekomst aan hun kampeerbehoeften voldoet. Zo kun je bijvoorbeeld later gemakkelijker overstappen op een kleiner model als je kinderen niet meer meereizen. Het CaravanDreams concept maakt het mogelijk om tot €75.000 te financieren, inclusief accessoires.

  Caravan financiering afsluiten bij Noord Caravans

  Heb je jouw ideale caravan gevonden in onze showroom? Wij helpen je graag met het afsluiten van een passende financiering. We bespreken je persoonlijke situatie en plannen, inclusief hoe lang je de caravan wilt gebruiken en welk budget je beschikbaar wilt hebben voor toekomstige upgrades of vervanging. Aan de hand van deze gegevens berekenen we wat je maandelijks moet reserveren voor toekomstige vervangingen en rente. Bij Noord Caravans koop je dus jouw caravan op een financieel verantwoorde manier.

  Tip: maak een berekening van jouw maandbedrag voor een helder overzicht van je uitgaven.

  Koop gemakkelijk een caravan op financiering

  Klaar voor een nieuw avontuur? Bezoek onze showroom en ontdek samen met ons jouw droomcaravan. We nemen uitgebreid de tijd om al je wensen te bespreken en samen vinden we de perfecte match. Eenmaal gekozen, helpen we je graag met de financiering, zodat je spoedig kunt genieten van je zorgeloze kampeervakantie.