Ga jij deze zomer wederom back to basic middenin de natuur om even helemaal weer op te laden? Maar voldoet jouw huidige caravan inmiddels niet meer aan jouw wensen of eisen voor de volgende vakantie? Dan is de kans ontzettend groot dat je tijdens jouw zoektocht op het internet voor het verkopen van jouw caravan Wijkopencaravans.nl voorbij hebt zien komen. Dit Groningse bedrijf is dé oplossing tegen malafide kopers en internetcriminelen op verkoopplatforms en staat garant voor een veilige en zorgeloze verkoop. Hierdoor hoef je niet bang te zijn voor gedoe achteraf. Ondanks dat Wijkopencaravans te vinden is aan de A7 bij Zuidbroek zit Noord-Caravans in hetzelfde pand gevestigd. Hoe zit dit nou precies? Lees snel verder, want wij van Noord-Caravans leggen je graag uit wat onze relatie is met Wijkopencaravans.

Dochterbedrijf van Noord-Caravans

Bij Noord-Caravans krijgen wij regelmatig telefoontjes met de vraag of wij verwant zijn aan Wijkopencaravans.nl. Het antwoord hierop is simpel: ja. Ondanks dat de websites van beide bedrijven enigszins verschillen, zijn beide bedrijven overkoepelend. Dit komt doordat eigenaar Niels een paar jaren geleden met het initiatief kwam om een speciale website op te richten waarop kampeerliefhebbers veilig en zorgeloos hun caravan konden verkopen.

De reden hiervoor was dat Niels van klanten hoorden dat zij veel problemen ervaarden bij de particuliere verkoop via Marktplaats. Denk hierbij aan oplichting, voor niets thuisblijven en vervelende bandenschoppers die achteraf niet serieus waren. Om het verkopen van een caravan veilig te maken is Wijkopencaravans in het leven geroepen en is hiermee niets meer dan een dochterbedrijf van Noord-Caravans.

Geniet van een betrouwbare verkoop zonder gedoe

Om te voorkomen dat veel caravan verkopers te maken krijgen met de vervelende gevolgen van een particuliere verkoop hebben wij een aantal jaren geleden Wijkopencaravans opgericht. Hiermee zijn wij compleet verbonden aan Wijkopencaravans, maar richten wij ons volledig op de inkoop en verkoop van caravans. Dit in tegenstelling tot Wijkopencaravans die zich alleen richt op de inkoop van tweedehands caravans. Bij dit bedrijf kan je dan ook geheel vrijblijvend een offerte aanvragen om te achterhalen wat jouw oude caravan waard is. Dit doe je door alle specificaties, eventuele schade en foto’s van jouw caravan aan te leveren. Op basis hiervan zal Wijkopencaravans met een eerlijk en persoonlijk bod komen.

Nieuwe caravan aanschaffen? Ga naar Noord-Caravans!

Het is je inmiddels niet meer geheel onbekend dat Noord-Caravans en Wijkopencaravans nauw met elkaar zijn verbonden. Wijkopencaravans richt zich vooral op de inkoop van tweedehands caravans die vervolgens weer worden opgeknapt en verkocht door Noord-Caravans. Op die manier is het voor ons mogelijk om het kamperen voor iedereen toegankelijk te maken, want zeg nou zelf: de aanschaf van een caravan hoeft toch niet een aanslag op de portemonnee te zijn?!  Voor het aanschaffen van een nieuwe caravan ben je dan ook van harte welkom bij Noord-Caravans. Op onze fysieke locatie in Zuidbroek kan je al onze caravans bekijken om vervolgens jouw uitgekozen droomcaravan dezelfde dag nog mee te nemen. Makkelijker wordt het haast niet.

Bezoek beide bedrijven in Zuidbroek

Als je jouw caravan wilt verkopen, of liever jezelf wilt oriënteren op een nieuwe tweedehands caravan dan ben je bij Wijkopencaravans en Noord-Caravans aan het juiste adres. Beide bedrijven zijn van dezelfde eigenaar, te vinden aan de A7 bij Zuidbroek en hierdoor nauw met elkaar verbonden. Wanneer je besluit om bij ons langs te komen dan je hier ter plekke met ons onderhandelen over de verkoop van jouw caravan, maar tegelijkertijd ook ons aanbod aan tweedehands caravans bekijken. Bij ons kan je dus gemakkelijk jouw oude caravan inruilen voor een nieuwer exemplaar. Mogen wij jou binnenkort verwelkomen? Dan zetten wij de koffie alvast klaar!