Caravanverkoop neemt enorm toe door populariteit kamperen

11 april 2022
Locatie Noord Caravans

Steeds meer mensen kiezen voor een kampeervakantie in Europa en daarmee wordt kamperen steeds populairder in Nederland. Bij Noord-Caravans merken we deze interesse ook in de showroom.

De verkoop van nieuwe én gebruikte caravans behaalde de eerste drie maanden van 2022 een nieuw record. Er werden ruim 1600 caravans en campers verkocht blijkt uit cijfers van BOVAG en Kampeer & Caravan Industrie (KCI) en RDC.

De verkopen zitten al een tijdje in de lift en dat merken we bij Noord-Caravans natuurlijk ook in de showroom. Steeds meer mensen kiezen voor een autovakantie en kiezen een camper of caravan die aansluit bij hun wensen.

De interesse is gestegen sinds het begin van corona omdat mensen liever dichtbij huis bleven, nu kiezen ook steeds meer mensen voor een duurzame vakantie met de caravan. De belangstelling voor jong gebruikte caravans is daardoor groter dan ooit. Bij Noord-Caravans bieden we het hele jaar door een uniek aanbod van jong gebruikte caravans tegen een scherpe prijs.

Recente blogs

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram