Zuidbroek – Noord Caravans is de nieuwe sponsor van Hondensportvereniging Veendam. Een plek waar ieder ras en iedere hondeneigenaar terecht kan voor puppycursussen, opvoedcursussen en behendigheidslessen.
Hondensportvereniging Veendam heeft al 40 jaar ervaring op het gebied van hondenscholing en opvoeding. Iedere hond van ieder ras is van harte welkom; groot óf klein! Wil jij graag een goede start maken met je nieuwe pup? Dan kan het een goed idee zijn om te beginnen met een puppycursus. Tijdens deze cursus krijgen jij en je pup een goede basis mee waar je een leven lang plezier van hebt.
Zijn er gedragsproblemen aanwezig bij je hond óf wil je graag behendigheidslessen volgen? Ook dan ben je bij Hondensportvereniging Veendam aan het juiste adres.

Bij Noord Caravans ondersteunen we graag ondernemers uit de regio en vinden we het belangrijk om samen te werken en ons netwerk constant uit te breiden. We zijn dan ook trots te mogen aankondigen dat wij vanaf heden de hondensportvereniging in Veendam mogen sponsoren. We kijken uit naar een langdurige samenwerking.