Gastenboek Noord Caravans

Gastenboek

Graag nodigen we u uit om iets in ons gastenboek te schrijven!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
33 berichten.
Henk en Eefje Damhuis Henk en Eefje Damhuis uit Frederiksoord heeft geschreven op juli 6, 2021 om 9:44 am
Wij hadden een mooie grote caravan die ons te groot werd, op de Fair in Frederiksoord stond Niels met zijn bedrijf Noord caravans, een praatje gemaakt en na ons eerste gesprek kwam Niels gelijk goed en vertrouwd over en meteen een afspraak gemaakt wanneer hij de caravan kon bekijken. Nadat hij de caravan heeft bekeken deed hij een goed en eerlijk bod, wij zijn enthousiast over onze caravan, maar er was ook schade aan de buitenkant wat hij duidelijk zag, maar de caravan er niet om afkraakte, chapeau! De caravan is opgehaald en alles is perfect geregeld, alle afspraken die Niels maakt komt hij na, een man een man een woord een woord. Niels bedankt, je bent een kanjer!
Danny & Bianca Danny & Bianca uit Zoetermeer heeft geschreven op juni 4, 2021 om 2:15 pm
Zeer tevreden en dolenthousiast met onze Hobby caravan gekocht bij Noord Caravans. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Caravan nagekeken en netjes afgeleverd mee gekregen en ook met eventuele vragen na de aanschaf staat Noord Caravans je graag te woord. In de toekomst zeker weer een bezoekje waard op hun nieuwe locatie. Met name Niels hartstikke bedankt!
Fam. de Graaf Fam. de Graaf uit Oosterwolde heeft geschreven op mei 30, 2021 om 6:44 pm
Wij hebben alleen maar positieve ervaringen met noord caravans. Afspraken werden keurig nagekomen en aflevering was top. We zijn zeer tevreden.
Assen Assen uit Groningen heeft geschreven op mei 29, 2021 om 11:23 am
We kunnen NOORD Caravans zeker aanbevelen! Hele goeie service gehad en altijd snel en vriendelijk antwoord. We zouden onze volgende caravan zeker weer hier kopen!
C. van Waterschoot C. van Waterschoot uit Oostbrug heeft geschreven op april 29, 2021 om 12:09 pm
Wij kunnen NOORD CARAVANS ten zeerste aanbevelen om zaken mee te doen. Een correct en vriendelijk contact met de sympathieke bedrijfsvoerder en resultaat naar wens. Allemaal extra belangrijk als je na vijftig jaar “caravannen” daarmee noodgedwongen moet stoppen en je caravan moet verkopen. En ondanks de afstand keurig opgehaald in het vanuit Zuidbroek toch verre Zeeuws-Vlaanderen.
Bakker Bakker uit Nijmegen heeft geschreven op april 28, 2021 om 11:36 am
Super mooie caravan gekocht bij niels. Goede service en staat er voor zijn klanten. 100% top en tevredenheid. Bedankt namens ons .
Leo en Rennie Leo en Rennie uit Dokkum heeft geschreven op april 22, 2021 om 8:58 pm
Niels. Nogmaals bedankt voor de keurige aflevering van onze caravan. Afspraak is afspraak. Daar hou ik van. Daarnaast een goede prijs kwaliteit verhouding. Een prima en betrouwbaar adres die zijn klat verstaat.
Mater Mater uit Ede gld heeft geschreven op april 22, 2021 om 6:46 pm
Caravan gekocht bij Niels, vriendelijke man en gelijk een prettig gevoel erbij, wij hebben de aangekochte caravan direct laten keuren met een Bovag beurt, buiten de banden om bleek alles goed te zijn! Niels heeft ook gezegd dat als de caravan niet goed is dat je het kan terug brengen...dat geeft een fijn gevoel!...kortom...betrouwbaar bedrijf! Groet Ruud
Willem engering Willem engering uit Schiedam heeft geschreven op april 7, 2021 om 11:20 am
Niels doet wat hij beloofd Geweldige service Een erg goed gevoel aan over gehouden
Brouwer Brouwer uit Hoogezand heeft geschreven op maart 17, 2021 om 7:27 am
We hebben onze eerste gezinscaravan knaus azur gekocht bij Niels. Niels is een vriendelijke man die met ons mee dacht. De afhandeling was helemaal prima. Voor ons gaat het avontuur beginnen 🙂
Osse Osse uit 't Zandt heeft geschreven op maart 11, 2021 om 1:11 pm
Wegens onze hoge leeftijd hebben wij helaas onze caravan moeten verkopen. Noord Caravans bood een eeerlijke prijs en de afhandeling verliep super. Noord Caravans is voor ons hét adres gebleken om de caravan te moeten verkopen. Een aanrader voor iedereen.
Kamminga Kamminga uit Groningen heeft geschreven op maart 9, 2021 om 1:12 pm
Ik heb mijn caravan snel kunnen verkopen bij Niels voor een goede prijs. Helemaal tevreden en kan iedereen NoordCaravans aanraden!
Gijs De Vreeze Gijs De Vreeze uit Appingedam heeft geschreven op februari 2, 2021 om 7:55 am
Leuke Hobby caravan gekocht bij Noord Caravans. De prijs was prima en de service top. Bedankt!