Gastenboek Noord Caravans

Gastenboek

Graag nodigen we u uit om iets in ons gastenboek te schrijven!

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
41 berichten.
Wim Wim uit Nieuw Buinen schreef op augustus 17, 2023 om 5:02 pm
Vriendelijke ontvangst!! Betrouwbaar, komt afspraken na en ook een eerlijke prijs, correcte en snelle afhandeling van zaken!! Kortom een zeer soepel verlopende verkoop gehad van onze caravan, geweldig!!! Zeer tevreden!!!
van de Weerd van de Weerd uit Ede schreef op juli 15, 2023 om 8:44 pm
Op maandag foto's gestuurd,woensdag een bod gekregen ,donderdag via de telefoon contact gehad en bod geaccepteerd en Niels heeft direct € 1000,00 gestort als aan betaling en zaterdag de caravan gebracht en de rest betaald. Beter dan dit kan het echt niet,geweldige service.
Alphons Lunter Alphons Lunter uit Drachten schreef op juli 11, 2023 om 12:04 pm
Prettig contact. Komen afspraken na. Zeer aan te bevelen.
Danny Breedveld Danny Breedveld uit Assen schreef op juli 10, 2023 om 1:17 pm
Een mooie Homecar caravan gekocht bij Niels, de Homecar had wat kleine gebreektjes die super zijn opgelost oftewel gemaakt zijn. Wij zijn zeer netjes geholpen en ook alle lof voor de monteur Martin niets was voor hem teveel groot compliment voor Niels en zijn team.
Jan deetman Jan deetman uit BORKEN(D) schreef op mei 27, 2023 om 5:33 pm
Onlangs onze caravan verkocht aan NoordCaravans. Vlot e.e.a afgehandeld Geen gladde inkoop praatjes. Dank voor de betrouwbare medewerking
Dick en Truus Dick en Truus uit Groningen schreef op mei 16, 2023 om 5:49 pm
Erg tevreden met onze aankoop. Niels en collega dank! Prettige omgang en geweldige service!.
Jose Hopman Jose Hopman uit Noordbroek schreef op april 12, 2023 om 10:22 am
Kort geleden onze eerste caravan bij jullie gekocht. Enkele tegenslagen gehad, maar dit is met behulp van de eigenaar Niels super en snel opgelost. Zijn enorm happy met onze aankoop en zouden zeker indien nodig in de toekomst wederom bij jullie onze caravan kopen. Zeker een aanrader.
Leon Leon uit Urmond schreef op april 6, 2023 om 8:31 am
Gisteren de caravvan verkocht aan Noordcaravans. Bedankt voor de goede en vooral prettige samenwerking. Alles was top geregeld!
Rudy en Marjolein Rudy en Marjolein uit Middelburg schreef op februari 17, 2023 om 3:14 pm
We zagen onze droomcaravan eind 2022 bij jullie staan. We maakten plannen om de 1e week van januari 2023 te komen. Maar helaas, één van ons had keihard de griep. Na wat mail-, app-, en belcontact met Niels besloten we de gok te wagen en -ongezien- de caravan te kopen. Wel op voorwaarde dat ie gekeurd zou zijn. Omdat we em niet zelf konden ophalen, bood Niels aan de caravan te brengen!!! Fantastisch!!! De caravan werd half januari keurig afgeleverd. Respect voor de collega die em dat hele pokkestuk kwam rijden. Wij zijn super blij met deze mooie aanwinst. 😀. Na aflevering bleek er geen opstapje aanwezig te zijn. Gisteren werd er keurig en eveneens kosteloos (!!) een opstapje bezorgd. Als dit geen grote klasse en prima service is... dan weten we niet wat men daar dan wel onder verstaat. Beste Niels en collega, wij zijn meer dan dik tevreden!! Heel erg bedankt voor jullie niets aflatende service. Hartelijke groet vanuit het zeeuwse, Rudy en Marjolein
AJ Blom AJ Blom uit Apeldoorn schreef op januari 6, 2023 om 2:20 pm
vandaag caravan verkocht aan noord caravans geweldige afhandeling zeer vriendelijk en eerlijk al betaald voor dat hij was gehaald aan te raden bedrijf
Van Dijk Van Dijk uit Sappemeer schreef op december 28, 2022 om 4:09 pm
Vandaag onze nieuwe caravan gekocht bij noord caravans, super service duidelijke uitleg en schappelijke prijs. We kunnen niet wachten tot het kampeer seizoen weer begint.
Christiaan van Bavel Christiaan van Bavel uit Groningen schreef op december 7, 2022 om 7:31 pm
Heel veel keuzes, goede service. Caravan ingeruild op een andere Caravan. Goeie afhandeling. Wij zijn heel blij met ons andere caravan
Theo Gelder Theo Gelder uit Houten schreef op november 22, 2022 om 2:04 pm
Helemaal blij met onze nieuwe caravan!! Na ons weekendje "test camperen" waren er nog een paar kleine restpuntjes welke accuraat en adequaat zijn opgepakt en verholpen. Helemaal Top geregeld Niels!! Dank voor alles!!
Aat van Velden Aat van Velden uit Vianen schreef op november 7, 2022 om 3:32 pm
We rijden naar Noord Caravans om een caravan te bekijken. Door de prettige ontvangst en met een eerlijk gesprek en het niet “pushen” , ontstaat een enorm vertrouwen met Niels. De aflevering punctueel en volgens afspraak. Na 6 maanden aftersales uitmuntend! Wij zijn zeer tevreden en we komen beslist terug!
Sandra Baas Sandra Baas uit Emmen schreef op augustus 16, 2022 om 8:43 am
Wat een pareltje! Niels je bent een topper! Bedankt voor je hulp en het meedenken. 👍🏻
Bert Goettsch Bert Goettsch uit Steenwijk schreef op april 11, 2022 om 11:39 am
Erg tevreden over de gekochte caravan: alles volgens afspraak en klantvriendelijk verlopen, BOVAG-keuring er bij gevraagd en gekregena; alles dik voor elkaar dus. Het ophalen verliep wat rommelig (1,5 uur wachten) maar dat doet aan de caravan niks af.
Yt en Sjoerd Yt en Sjoerd uit Menaam schreef op maart 12, 2022 om 3:40 pm
Vandaag onze kip kompakt hefdak op gehaald. We zijn er blij mee. De caravan afgeleverd volgens afspraak. Prima bedrijf.Zoekje een caravan ga dan naar Niels eerlijk zaken doen een aanrader.Niels Bedankt.Veel succes verder!!!
BERT BERT uit Luddeweer schreef op februari 15, 2022 om 11:51 am
Niels Woldhuis van NOORD Caravans heeft onze camper gekocht. Gisteren hebben we alles afgewerkt en dat is heel goed gelukt. Goed bedrijf, eerlijk en oprecht. Fijn om zaken mee te doen. Succes verder!!
Dick Dick uit Bad Nieiweschans schreef op januari 28, 2022 om 5:39 pm
Eerlijk en goed zaken doen. Ga zo door Niels en crew.
Patrick en Mariska van Impelen Patrick en Mariska van Impelen uit Cothen schreef op januari 9, 2022 om 1:05 pm
Gisteren ( 8 Januari 2022 ) onze caravan gekocht , hele goede service gehad. Lekker bakkie koffie en thee gehad . Ik mocht gebruik maken van hun kantoor voor de verzekering te regelen. Daarna nog een lekker bakkie koffie en thee gehad. Hele gezellige en vriendelijke mensen . Nogmaals bedankt Niels en Dick