OVER NOORD CARAVANS

OVER ONS
Noord Caravans is een jong en dynamisch bedrijf gevestigd in Noord-Nederland. Uit passie voor recreëren zijn wij begin 2016 gestart met het in- en verkopen van goed betaalbare toercaravans. Bij ons kan iedereen op vakantie, voor elk budget bieden wij een passende toercaravan

WAAROM NOORD CARAVANS?
Wij streven ernaar ons te onderscheiden door kwaliteit te bieden voor een zeer betaalbare prijs. Door onze lage prijzen is er sprake van een snelle doorstroom van toercaravans, hierdoor kunnen wij vaak een sterk wisselend en gevarieerd aanbod aanbieden in de budgetselectie. Bij ons staat klantvriendelijkheid centraal, wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook behandeld willen worden. Daarnaast zijn wij buiten kantoor uren ook goed te bereiken via ons 06-nummer.

VERHUUR
Wij bieden voor zeer scherpe prijzen moderne verhuurcaravans aan. Eventueel compleet met voortent en inventaris geleverd. Een caravan huren is een uitstekende keuze wanneer u nog niet zeker weet of kamperen wat voor u is. Ook is het een goede optie wanneer slechts een aantal weken per jaar op vakantie gaat, u bespaart niet alleen op de investering, maar ook op de onderhoud, stallingskosten, verzekering en alle campingbenodigdheden.

INKOOP
Tot slot zijn wij geïnteresseerd in tweedehands toercaravans. Wilt u snel, op een correcte wijze een goede prijs voor uw toercaravan? Neem contact met ons op, wij zijn actief in heel Nederland.